Avís legal

1. INFORMACIÓ LEGAL

1.1 En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) presentem la següent informació:

Raó Social: Associació Catalana de Professionals dels CREDA. ACPCREDA.

Direcció: Avinguda Drassanes, 3. 08001 BARCELONA

NIF: G64562820

Correu electrònic: acpcreda@gmail.com

Pàgina web: https://www.acpcreda.org/

2. PROTECCIÓ DE DADES

2.1. Completant el formulari de registre com a soci o de contacte, enviant un correu electrònic, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l’Associació que s’allisten en l’apartat 1. Informació Legal.

2.2. Aquestes dades s’utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta al més aviat possible perquè vostè ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vostè pot obtenir més informació a la Política de privadesa o sol·licitar-los en la nostra adreça de contacte.

3. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS

3.1. Associació Catalana de Professionals dels CREDA. ACPCREDA proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus serveis, i permetre el contacte amb els socis. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats de actualitzar-la, corregir errors i qualssevol altres en interès de l’associació o dels nostres socis. Per a la contractació dels productes o serveis de l’entitat s’estarà al que disposen les condicions de contractació publicades a la pàgina web.

3.2. L’entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l’usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l’entitat.

3.3. L’entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que es enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l’existència d’algun tipus de relació per part de L’Associació Catalana de Professionals dels CREDA. ACPCREDA amb aquests tercers.

4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

4.1. Tots els continguts d’aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, codi, el propi disseny d’aquesta i qualsevol altra creació són propietat d’Associació Catalana de Professionals dels CREDA. ACPCREDA o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.

4.2. En cap cas s’entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que l’Associació Catalana de Professionals dels CREDA. ACPCREDA té sobre els continguts d’aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l’entitat.