Condicions de vendes i devolucions

PROCÉS

L’usuari haurà de realitzar la inscripció al curs a través de l’apartat “Tallers” de la web de l’associació.

L’usuari no estarà formalment inscrit fins que no hagi realitzat la inscripció i el pagament mitjançant la plataforma TPV virtual, utilitzant les targetes VISA i MASTERCARD. Un cop realitzat, se li enviarà una confirmació d’inscripció via correu electrònic.

La inscripció als cursos va per estricte ordre d’inscripció i pagament. En el moment que les 25 places quedin cobertes, el TPV es bloquejarà.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

L’usuari té dret a la devolució de l’import de la inscripció amb les condicions següents:

Les cancel·lacions s’han d’informar per escrit 7 dies abans de l’inici del curs, enviant un correu electrònic acpcreda@gmail.com. No s’accepten cancel·lacions informades per cap altra via. En aquest correu electrònic s’ha de fer constar totes les dades de la inscripció, afegint nom i cognoms, data i dades de contacte.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

L’organització es reserva el dret a posposar o cancel·lar un curs si no hi ha suficients inscrits. En aquest cas, serà retornat íntegrament l’import rebut en concepte d’inscripció, sense cap possibilitat de rebre cap altre tipus de compensació.

Qui som

Som l’Associació Catalana de Professionals dels CREDA (ACPCREDA). Tenim la voluntat de representar a tot el col·lectiu de professionals que integren els CREDA i crear un espai d’intercanvi professional.