Iniciem el nou curs

Benvolguts/des socis/es,

En primer lloc, desitgem que estigueu bé de salut i hagueu descansat durant les vacances. Des de l’Associació Catalana de Professionals de CREDA, us volem fer arribar tot l’escalf professional  per encarar aquest temps d’incertesa que tots hem de gestionar.

Des de la Junta de l’ACPCREDA estem treballant per tal de fer-vos arribar tot el suport possible a la vostra tasca diària.

Atesa la situació de COVID, les VI Jornades que s’havien de dur a terme al març de 2020 queden ajornades fins que la situació que ens permeti fer-les amb seguretat.

Seguint les directrius del Departament d’Educació que estableixen que tota la formació que es faci  durant el curs 20-21 ha de ser en format telemàtic, estem organitzant diversos webinars que esperem que us interessin. Properament us n’anirem ampliant la informació.

Sabeu que com a conseqüència de l’ajornament de les VI Jornades també tenim pendent l’Assemblea anual de socis que serà en format virtual. De manera excepcional, rebreu el recordatori de la convocatòria només per correu electrònic per tal d’evitar riscos derivats de l’enviament postal. Us sol·licitem l’assistència per tal de fer una assemblea participativa que permeti escoltar les vostres propostes.

Durant els últims cursos, us hem demanat repetidament col·laboració tant per renovar la Junta com per seguir endavant amb les diverses comissions de treball que funcionen amb regularitat a l’ACPCREDA. És una crida a una major participació per poder assegurar la continuïtat de l’Associació,  que ara com ara té una gran carència de participants a la Junta.  La representació de tots els CREDA és necessària per poder tirar endavant els constants reptes professionals que se’ns presenten. Esperem que us feu vostre que TOTS FEM ACPCREDA.

Finalment, us demanem que feu arribar informació sobre l’ACPCREDA als nous professionals que s’han incorporat a les vostres zones, sectors o subseus. A la web trobaran la butlleta d’inscripció de soci perquè puguin gaudir de les formacions que anirem organitzant durant el curs.

Atentament,

Junta de l’ACPCREDA