Benvinguda al nou curs

Benvolguts/des socis/es, 

Des de l’Associació Catalana de Professionals de CREDA, us volem fer arribar tot el nostre suport per encarar un curs que ha començat aviat i amb molts esculls. Aquest curs que engeguem arriba carregat de reptes, alguns que heretem dels cursos passats i que seguirem entomant per tal de millorar les condicions laborals i el reconeixement professional de totes i tots i n’afegim de nous amb la renovació de la Junta i la posada al dia de tot l’equip.

Des de la Junta de l’ACPCREDA seguim treballant per tal de fer-vos arribar tot el suport possible a la vostra tasca diària, continuem defensant la nostra feina com a logopedes itinerants i donades les bones valoracions del curs passat, seguirem oferint-vos formació.

Tenim pendents unes Jornades que encara no podrem tirar endavant aquest proper curs però que treballem per fer-les el curs 23-24 i que siguin l’espai de trobada i formació que ens mereixem. 

Us necessitem actives i participatives amb l’associació, que ens feu arribar les vostres inquietuds i que ens ajudeu a difondre de manera positiva què som els CREDA d’on venim i cap a on volem anar. Nosaltres estimem aquesta feina i tot el que ens envolta i juntes aconseguirem encomanar aquesta estimació amb arguments pedagògics i en positiu. 

Darrerament anem incorporat gent nova, tant a les diverses comissions de treball que funcionen amb regularitat a l’ACPCREDA com a la Junta, però us necessitem a totes i tots sobretot en moments com els actuals que es presenten complicats. Qualsevol ajuda serà benvinguda i la representació de tots els CREDA és necessària per poder tirar endavant els constants reptes professionals que se’ns presenten. Esperem que us feu vostre que TOTS I TOTES FEM ACPCREDA

Aquest curs estrenem un nou format de plana web, hem renovat l’apartat “àrea privada del socidel web. Aconseguint una navegació més intuïtiva i més ràpida la cerca de les formacions que hem anat realitzant i dels documents generats per les diferents comissions al llarg d’aquests anys. Visiteu-la, entreu-hi i ajudeu-nos a fer-la millor amb les vostres aportacions. Recordeu que per entrar heu d’accedir amb les credencials del xtec. 

Finalment, us demanem que feu arribar informació sobre l’ACPCREDA als nous professionals que s’han incorporat a les vostres zones, sectors o subseus. A la web trobaran la butlleta d’inscripció de soci perquè puguin gaudir de les formacions que anirem organitzant durant el curs.